Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Engelli olmanın yaşamı paylaşmayı ve üretmeye engel olmayacağı düşüncesinden hareketle özel eğitime muhtaç öğrencilerimizi engin bir hoşgörüyle kucaklayıp onları yaşamımızın merkezine alarak ortak yaşam faaliyetlerine kazandırmaktır.

Misyon: Özel eğitim olmadan çağdaş eğitim olmayacağını bilincini ilke edinerek özel eğitime muhtaç çocuklarımızın sosyal yaşam becerilerini (özbakım,konuşma,akademik beceriler)kazanımlarını sağlamak ve onları topluma kabul gören birey haline getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14:00 arası ders verilmektedir.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimizin tamamı servisle gelip, gitmekte... Her serviste servis görevlisi personel bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: SINAVLA ÖĞRENCİ ALINMIYOR
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ÜST KADEMEYE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME YAPILMIYOR
Sportif Etkinlikler: Okulumuz öğrencileri TÖSSED tarafından organize edilen sportif faaliyetlere katılmıştır.Katılım yapılan bu turnuvalardan dolayı öğrenciler çok sayıda madalya kazanmışlardır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: YOK

WEB - https://kadirliisuygulamamerkezi.meb.k12.tr

Adres - Yeşiltepe Mahallesi Şehit Kemal Akyiğit Sokak No 69 Kadirli/Osmaniye

Yerleşim Yeri - Yeşiltepe Mahallesi Şehit Kemal Akyiğit Sokak...

Adres - Yeşiltepe Mahallesi Şehit Kemal Akyiğit Sokak No 69 Kadirli/Osmaniye

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kadirli şehir merkezine 1,5-2 km. uzaklıktadır.